E-learning

Online trainingen, die ondersteunen tot balans

 • Prettige start

  Onze cursisten ontvangen na aanmelding voor een van onze live-trainingen toegang tot de bijbehorende E-learning. Zij kunnen dan deelnemen aan de bijbehorende module. Zo kunnen we tijdens de live-training direct efficiënt en verdiepend aan de slag. De uitnodiging voor de andere modules volgen na aanmelding voor de bijbehorende trainingen.

 • Ontwikkeling

  Laat je inspireren tot het zien van ontwikkelingsmogelijkheden bij mensen met autisme. Leer op je eigen manier; wij bieden  evidence en practice-based onderbouwing, oefeningen, ervaringsverhalen, filmpjes, en reflecterende vragen.

 • Ervaring

  Ieder persoon (met autisme) is uniek. Wij ontwikkelen en bieden trainingen in samenwerking met ervaringsdeskundige trainers. Ontdek de diversiteit van autisme, de oorzaak van gedrag en kom tot maatwerk.

   

 • Maatwerk

  We geloven dat we beter in staat zijn om ons aan adviezen en plannen te houden naarmate we ze beter begrijpen.  Hierom delen we ook via de E-learning op een uitgebreide manier kennis en factoren die invloed kunnen hebben op mensen met autisme, zodat jij makkelijker aansluit bij ieder individu.

   


Veelgestelde vragen:

Ik kan niet meer in de training

Zoek de toegezonden mail op en log weer in via het stappenplan

Ik kan de individuele lessen niet afronden
Als je 80% van de lessen hebt afgerond vind kun je de cursus in zijn geheel afronden. Als je eenmaal hebt geklikt op die knop, kun je de individuele lessen niet meer afronden. Dit is geen probleem voor je certificaat, hierbij gaan we uit van een 80% deelname.