E-learnings – basis

E-learnings, die ondersteunen tot balans

 • Prettige start

  Onze cursisten ontvangen na aanmelding voor een van onze live-trainingen toegang tot de bijbehorende E-learning. Zij kunnen dan deelnemen aan de bijbehorende module. Zo kunnen we tijdens de live-training direct efficiënt en verdiepend aan de slag. De uitnodiging voor de andere modules volgen na aanmelding voor de bijbehorende trainingen.

 • Ontwikkeling

  Laat je inspireren tot het zien van ontwikkelingsmogelijkheden bij mensen met autisme. Leer op je eigen manier; wij bieden  evidence en practice-based onderbouwing, oefeningen, verschillende voorbeelden, filmpjes, en reflecterende vragen. Zo sluiten we aan op ieder individu.

 • Ervaring

  Ieder persoon (met autisme) is uniek. Wij ontwikkelen en bieden trainingen in samenwerking met ervaringsdeskundige trainers met autisme. Ontdek de diversiteit van autisme, de oorzaak van gedrag en jouw invloed om met maatwerk de eerstvolgende stap richting totaalbalans te zetten.

 • Maatwerk

  We bieden diverse e-learning aansluitend op onze presentaties. Hiernaast bieden we e-learnings waarmee een individu zelf aan de slag kan, zonder tussenkomst van een live-bijeenkomst. Zo kunnen studentencoaches op het HBO zich verdiepen in de impact van autisme en oefenen met vaardigheden a.d.h.v. de e-learning ‘Autisme-coaching op het HBO’.


Veelgestelde vragen