E-learning

Online trainingen, die ondersteunen tot balans

 • Prettige start

  Onze cursisten ontvangen na aanmelding voor een van onze live-trainingen toegang tot de bijbehorende E-learning. Zij kunnen dan deelnemen aan de bijbehorende module. Zo kunnen we tijdens de live-training direct efficiënt en verdiepend aan de slag. De uitnodiging voor de andere modules volgen na aanmelding voor de bijbehorende trainingen.

 • Ontwikkeling

  Laat je inspireren tot het zien van ontwikkelingsmogelijkheden bij mensen met autisme. Leer op je eigen manier; wij bieden  evidence en practice-based onderbouwing, oefeningen, ervaringsverhalen, filmpjes, en reflecterende vragen.

 • Ervaring

  Ieder persoon (met autisme) is uniek. Wij ontwikkelen en bieden trainingen in samenwerking met ervaringsdeskundige trainers. Ontdek de diversiteit van autisme, de oorzaak van gedrag en kom tot maatwerk.

   

 • Maatwerk

  We geloven dat we beter in staat zijn om ons aan adviezen en plannen te houden naarmate we ze beter begrijpen.  Hierom delen we ook via de E-learning op een uitgebreide manier kennis en factoren die invloed kunnen hebben op mensen met autisme, zodat jij makkelijker aansluit bij ieder individu.

   


Veelgestelde vragen