Ontdek SAMEN Autisme-dag

  • Ontdek SAMEN Autisme-dag 2023

    Denk jij ook dat er geen pasklare oplossingen zijn, omdat ieder persoon anders en uniek is met ieder zijn, of haar eigen achtergrond, gedachten en unieke wensen? Ben jij ook op zoek naar verhalen die inspireren tot mogelijkheden en ontwikkelingen? Dan lijkt het erop dat je interesses aansluiten bij onze Ontdek SAMEN Autisme-dag. Voor jouw beeldvorming hebben we op deze pagina het voorgaande programma gepresenteerd. Het thema was ‘Uit je hoofd, in je lijf!’ De dag was voor de derde keer op rij uitverkocht,  goed gewaardeerd en betaalbaar gehouden door alle vrijwilligers.

    Op 8 april 2023 bieden we opnieuw een SAMEN-dag. Het thema en de sprekers zijn nog in overweging. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan brengen we je als eerste op de hoogte van onze nieuwe programma. Wil je graag een bijdrage leveren aan deze SAMEN-dag, als vrijwilliger, spreker of donateur? Dan ben je welkom ons een mail te sturen via info@ontdekautisme.nl

 

Reviews van andere jaren - 5 sterren!

Reviews van andere jaren

Wendy Tenten

Goed opgezet. Erg leerzaam en laagdrempelig. Nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan al was daar deze editie net te weinig tijd voor. Ik heb deze dagen al zeker 2 tot 3 mensen uit verschillende (invals)hoeken geattendeerd op de editie van 2019. Dat zegt genoeg denk ik. Goede wisselwerking ook tussen mensen met autisme en mensen zonder. We kunnen van elkaar leren – we doen het SAMEN.

Rianne

“Zeer boeiende en interessante dag. Zat op het puntje van mijn stoel bij het ochtendprogramma. Lezing somatische klachten was een hele goede aanvullingen. Ook mijn waardering voor de 3 studenten van de workshop ass in de klas en hulde voor de organisatie. Een dikke 10!

Nathalie Bot (Autizorg)

“Voor een 2e keer naar deze dag geweest en wat was het weer een ontzettende leerzame en inspirerende dag! Ik raad alle mensen die op één of andere manier met autisme te maken hebben, om hierheen te gaan. Eén woord, super!”

Merel te Raa

“Ik vond het een mooie dag, met oprechte mensen, mooie verhalen, verdieping en vooral ook humor en gezelligheid. Zeker een aanrader! ”