Maatschappelijk verantwoord

 • Maatschappelijk verantwoordelijk in het hart van de samenleving

  Er voor elkaar zijn, vinden wij belangrijk. Hierom zetten wij ons regelmatig in voor goede doelen.

  gesponsorde shirts

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 2013 en 2014 zetten wij ons in voor Erik Wijtsma zijn initiatief voor meer aandacht voor het donorschap. Wij waren shirtsponsor voor de halve marathon van Zwolle, we liepen mee en sponsorden zijn reis naar de Kilimanjaro.

  In 2014 en 2015 waren we vrijwilliger en sponsor van de tochten naar de Alpe d’Huez. Leerlingen van speciaal onderwijs De Twijn en De Ambelt lieten zich sponsoren voor goede doelen.
  Op het bovenstaande filmpje is hierbij tevens te zien hoeveel enthousiasme dit met zich meebracht voor de deelnemers. Super goed voor hun zelfvertrouwen!

  logo

   

   

   

   

   

   

  In 2014 en 2015 waren wij Vriend van de Verwendag en hadden een actieve rol als coördinator van de Kennisroute.

  In 2017 organiseerden wij onze eerste Ontdek SAMEN Autisme-dag. Zeventig deelnemers konden tegen een minimale bijdrage zes presentaties  bijwonen. Die gaven uit verschillende perspectieven meer inzicht in autisme. De inzet en kosten waren voor ons en de kleine bijdragen gingen naar goede doelen op het gebied van autisme, zoals de landelijke NVA.

  In 2018 organiseerden wij actie voor de Cliniclown, zoals bovenstaande veiling. Op deze manier brachten we 2460 euro op voor de Cliniclowns.

   

  In 2019 hebben we nog geen goed doel bedacht, maar die komt vanzelf op onze route 🙂

   

 • Erik op de Kilimanjaro

  Ben jij al donor? www.jaofnee.nl 

  Sponsortocht Alpe d’Huez, voor Donerik1000