E-learning

Nieuwsgierig? Bekijk onze demo!

Interesse in één van onze e-learnings? Luister, lees en ervaar een paar lessen van onze e-learnings, door middel van deze gratis demo!

Basiskennis rondom autisme

Deze e-learning is een onderdeel van ons Autisme Belevingscircuit en bij enkele andere presentaties.

Open inschrijving - dagtrainingen

Deelname aan onze dagtrainingen is momenteel enkel mogelijk via een incompany training. Iedere dagtraining bieden we aan in samenhang met de bijbehorende bijpassende e-learning. Tijdens de trainingen koppelen we de theorie aan de oefeningen en verhalen van onze ervaringsdeskundigen. Zo verweven we de theorie met de dagelijkse praktijk en krijg je stap voor stap meer zicht op ontwikkelingsmogelijkheden.

Enkele trainingen hebben we uitgeschreven. Lees verder via de volgende linken: Basistraining, Balansmeter, Prikkelverwerking.

Incompany trainingen op maat & dagtrainingen

Interesse in een eigen maatwerk training? Wij maken e-learnings op maat, speciaal voor jouw vakgebied of gericht op autisme in combinatie met een specifiek onderwerp. We informeren je graag over onze mogelijkheden. Bel ons via 0647374773 of mail ons via info@ontdekautisme.nl

Enkele dagtrainingen hebben we uitgeschreven basistraining, balansmeter, prikkelverwerking autismekompascomorbiditeitsignalerings- en leefstijlplan

Samen kijken we hoe we maatwerk maken voor jouw team of organisatie. 

Op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers

Onderstaande e-learnings zijn op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers. Behoor je tot deze groep? Volg dan de procedure die staat vermeld in je persoonlijke uitnodigingsmail.

Catalogus van onze e-learnings

Vind hieronder jouw specifieke e-learning door een zoekterm in te vullen.

Informatie over onze e-learnings

Ontdek het antwoord op de meest gestelde vragen over onze e-learnings.