Het was goed, begrijpelijk en makkelijk leesbaar. Melvin Halkers (leerkracht en ICT coördinator)

Nieuwsgierig? Bekijk onze demo!

Interesse in één van onze e-learnings? Luister, lees en ervaar een paar lessen van onze e-learnings, door middel van deze gratis demo!

Basiskennis rondom autisme

Deze e-learning krijg je gratis bij het Autisme Belevingscircuit en bij een aantal van onze webinars of lezingen. Deze e-learning apart aanschaffen is ook mogelijk!

Open inschrijving - dagtrainingen

Deelname aan onze dagtrainingen kan via een open persoonlijke inschrijving of via onze incompany trainingen. Wij bieden bij deze trainingen ook een bijpassende e-learning aan. Met deze e-learning kun je de dagtraining goed voorbereiden. Tijdens de trainingen koppelen we de theorie uit de e-learning aan de verhalen van onze ervaringsdeskundigen. Hierdoor vullen de theorie en praktijk elkaar optimaal aan.

Wil je je aanmelden voor een dagtraining? Dit kan bij de desbetreffende training: basistraining, balansmeter, prikkelverwerking.

Incompany trainingen op maat & dagtrainingen

Interesse in een eigen maatwerk training? Wij maken e-learnings op maat, speciaal voor jouw vakgebied of gericht op autisme in combinatie met een specifiek onderwerp. We informeren je graag over onze mogelijkheden. Bel ons via 0647374773 of mail ons via info@ontdekautisme.nl

De open inschrijving dagtrainingen zijn ook beschikbaar voor incompany: basistraining, balansmeter, prikkelverwerking.

Tevens bieden wij voor incompany ook de mogelijkheid om de volgende dagtrainingen te volgen: autismekompas, comorbiditeit, signalerings- en leefstijlplan

 

Op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers

Onderstaande e-learnings zijn op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers. Behoor je tot deze groep? Volg dan de procedure die staat vermeld in je persoonlijke uitnodigingsmail.

Catalogus van onze e-learnings

Vind hieronder jouw specifieke e-learning door een zoekterm in te vullen.

Informatie over onze e-learnings

Ontdek het antwoord op de meest gestelde vragen over onze e-learnings.