33 students

Informatie over de e-learning:

Introductie

Wat ga je in deze e-learning ontdekken?

 • Prettige start

Onze cursisten ontvangen na aanmelding voor een van onze live-trainingen toegang tot de bijbehorende e-learning module. Door deel te nemen aan de bijbehorende module, kunnen ze zich alvast inhoudelijk voorbereiden. Zo kunnen we tijdens de live-training direct efficiënt en verdiepend aan de slag.

De uitnodiging voor de e-learnings van eventuele andere modules, volgen nadat de cursist zich voor de bijbehorende trainingen heeft aangemeld.

 

 • Inspiratie

Laat je inspireren tot het zien van ontwikkelingsmogelijkheden bij mensen met autisme. Leer op je eigen manier. Wij bieden evidence en practice-based onderbouwing, oefeningen, verschillende voorbeelden, filmpjes, concrete tips en reflecterende vragen. Door informatie zo breed mogelijk aan te bieden proberen we aan te sluiten op ieders individuele leerstijl.

 

 • Ervaringsdeskundigen

Ieder persoon (met autisme) is uniek. Wij ontwikkelen en bieden trainingen in samenwerking met ervaringsdeskundige trainers met autisme. Ontdek de diversiteit van autisme en onderliggende de oorzaak van gedrag. En ontdek en jouw invloed om – samen met de persoon met autisme – de eerstvolgende stap richting meer balans te zetten.

 

 • Maatwerk

Iedere cursist heeft een ander kennisniveau over autisme. We zullen dus tijdens elke training met de basis beginnen. We gaan vervolgens de uitdaging aan om stap voor stap verdieping aan te brengen. Daarnaast proberen we aan te sluiten bij verschillende voorkeurs-leerstijlen.

 • Iedere e-learning, heeft twee lagen:

 

  1. De eerste laag geeft essentiële basisinformatie die je nodig hebt voor de live-training en het certificaat. Deze informatie is gemaakt op MBO niveau. Iedere cursist volgt deze e-learning bij voorkeur voorafgaand aan de live-training.
  2. De tweede laag wordt zichtbaar als je onderaan de basisinformatie klikt op de blauwe + button.
   De buttons hebben verschillende titels, zoals verdieping, voorbeelden, bronnen, -etc.
   In de tweede verdiepende laag vind je extra onderbouwing, aanvullende informatie en meer voorbeelden en filmpjes. Bovendien ontdek je uitzonderingen, kritische kanttekeningen, linken naar aanvullende informatie, reflecties en (wetenschappelijke) bronnen.
   Het is een mix van informatie op MBO, HBO en universitair niveau. Deze laag vormt geen onderdeel van de eventuele accreditatie en het certificaat.

 

 

 • Hoe kun je deelnemen aan de e-learning?

Na je aanmelding, ontvang je van ons een uitnodigingsmail met daarin een link en toegangscode voor de e-learning. Je kunt de e-learning op je eigen moment volgen, tussentijds onderbreken en tot een half jaar na de uitnodiging inkijken.

 

Tijdens je e-learning bevindt zich aan de rechter-kantlijn een aantal iconen. Als je hierop klikt ontdek je bijgaand menu.

Klantenservice:

Heb je een vraag? We helpen je graag!
06 47 37 47 73
Werkdagen van 09:00 – 17:00

Wat krijg je bij deze e-learning?

Een half jaar lang toegang tot:

 • 45 online lessen
 • 13 video’s
 • Inzicht in diverse methodieken
 • Concrete handvatten
 • Meer grip op mogelijkheden

Kosten van deze e-learning

De investering is eenmalige bijdrage van € 25,-
Daarnaast worden deze e-learnings gratis aangeboden bij diverse live-trainingen, webinars en lezingen. In dat geval krijg je een code voor gratis toegang tot de e-learning toegestuurd.

E-learning volgen?

Docent:

€25,00

Geef een antwoord