33 students

Informatie over de e-learning:

Introductie e-learning 'autisme in de zorg'

Wat ga je in deze e-learning ontdekken?

Deze e-learning is de theoretische basis voor diverse praktische trainingen, lezingen, webinars en presentaties over autisme in de zorg.

 

Hoe kun je deelnemen aan de e-learning?

Na je aanmelding, ontvang je van ons een uitnodigingsmail met daarin een link en toegangscode voor de e-learning. Je kunt de e-learning op je eigen moment volgen, tussentijds onderbreken en tot een jaar na je uitnodiging inkijken.

Je kortingscode vul je op de volgende pagina in, via de tekst ‘vul hier je kortingscode in’, deze tekst hebben we hieronder via een schermafbeelding omcirkelt.

Kernpunten van deze online e-learning

Hoe kun je deelnemen aan de e-learning?

Na je aanmelding, ontvang je van ons een uitnodigingsmail met daarin een link en toegangscode voor de e-learning. Je kunt de e-learning op je eigen moment volgen, tussentijds onderbreken en tot een jaar na je uitnodiging inkijken.

  • Prettige start

Onze cursisten ontvangen na aanmelding voor een van onze live-trainingen toegang tot de bijbehorende e-learning module. Door deel te nemen aan de bijbehorende module, kunnen ze zich alvast inhoudelijk voorbereiden. Zo kunnen we tijdens de live-training direct efficiënt en verdiepend aan de slag.

 

  • Inspiratie

Laat je inspireren tot het zien van ontwikkelingsmogelijkheden bij mensen met autisme. Leer op je eigen manier. Wij bieden evidence en practice-based onderbouwing, oefeningen, verschillende voorbeelden, filmpjes, concrete tips en reflecterende vragen. Door informatie zo breed mogelijk aan te bieden proberen we aan te sluiten op ieders individuele leerstijl.

 

  • Ervaringsdeskundigen

Ieder persoon (met autisme) is uniek. Wij ontwikkelen en bieden trainingen in samenwerking met ervaringsdeskundige trainers met autisme. Ontdek de diversiteit van autisme en onderliggende de oorzaak van gedrag. En ontdek en jouw invloed om – samen met de persoon met autisme – de eerstvolgende stap richting meer balans te zetten.

 

  • Maatwerk

Iedere cursist heeft een ander kennisniveau over autisme. We zullen dus tijdens elke training met de basis beginnen. We gaan vervolgens de uitdaging aan om stap voor stap verdieping aan te brengen. Daarnaast proberen we aan te sluiten bij verschillende voorkeurs-leerstijlen.

Wil je meer weten?

Stuur een app, bel of maak gebruik van ons contact-formulier
06 47 37 47 73
info@ontdekautisme.nl
Werkdagen van 09:00 – 17:00

Wat krijg je bij deze e-learning?

Een half jaar lang toegang tot:

  • 45 online lessen
  • 13 video’s
  • Inzicht in diverse methodieken
  • Concrete handvatten
  • Meer grip op mogelijkheden

Kosten van deze e-learning

De investering is eenmalige bijdrage van € 25,-
Daarnaast worden deze e-learnings gratis aangeboden bij diverse live-trainingen, webinars en lezingen. In dat geval krijg je een code voor gratis toegang tot de e-learning toegestuurd.

E-learning volgen?

Docent:

€25,00

Geef een antwoord