Downloads en licentie

“Wij streven naar een samenleving, waar iedereen naar eigen kunnen mee mag doen, kwetsbaarheden er mogen zijn en talenten tot bloei mogen komen. Om dit doel te realiseren delen wij een deel van ons materiaal op onze website onder het kopje downloads”
Op deze manier kan ons beeldmateriaal gebruikt worden om mensen (met autisme) verbindende inzichten te geven. Wij wensen iedereen zijn of haar gewenste ontwikkelingsmogelijkheden en een optimale totaalbalans.
Om te voorkomen dat ons materiaal anders geïnterpreteerd gaat worden dan wij belangrijk vinden beschermen we ons materiaal van bewerkingen. We gebruiken het logo van Creative Commons, waarmee we ons materiaal auteursrechtelijk beschermen voor bewerking.
Op ons materiaal vind je vanaf heden bijgaande logo’s:
 
Kort samengevat betekent dit:
2021 – Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie. Je mag het niet bewerken en niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Je mag het werk met naamsvermelding delen. Zie de complete licentievoorwaarden via deze link. 
Indien je ons materiaal bewerkt zou willen hebben kun je ons hiervoor benaderen via info@ontdekautisme.nl
Wij bepalen dan zelf of we het wel of niet veranderen.
Posted in: