Webinar: Prikkelverwerking 23 september voor de NVA in Delft

  • Webinar  – Vergroot je grip op de prikkelverwerking

    Tijdens dit webinar krijg je meer inzicht in de prikkelverwerking bij mensen met autisme. We brengen samenhang aan tussen verschillende autisme-specifieke problemen, onzichtbare behoeften en mogelijkheden. Zo krijg je meer grip op stress, ontwikkelingsmogelijkheden, balans en levensplezier.

Leerzaam, mooie koppeling naar de praktijk, herkenbaar en bruikbaar, concreet, afwisselend en waardevol om verhalen van ervaringsdeskundigen te horen.
Marieke Verlee - Orthopedagoog

Korting voor relaties van de Nederlandse Vereniging voor Autisme Delft

Dit webinar is in principe voorbehouden aan relaties van de Nederlandse Vereniging voor Autisme Delft. Zij sturen hun relaties een uitnodiging met een kortingscode. Met deze code kunnen zij gratis aan het webinar deelnemen.

Geen uitnodiging ontvangen? Je bent nog steeds welkom.

Heb je geen kortingscode of uitnodiging ontvangen? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan dit webinar voor het verlaagde bedrag van €25,-.

Op zoek naar meer maatwerk of een van onze andere trainingen? Check hier ons volledige aanbod

Aanmelden voor de e-learning en het webinar

Je meldt je aan voor het webinar door onderaan deze pagina je naam en e-mailadres (en kortingscode) in te vullen in onze webshop.

Je ontvangt dan direct een bevestiging voor het webinar. Geen mail? Check  je spam!

Na je aanmelding ontvang je binnen een week onze introductie e-learning. Deze uitgebreide e-learning bevat basiskennis over autisme, verschillende visies en verklaringstheorieën. Deze informatie is nuttig om de impact van de prikkelverwerking bij mensen met autisme te leren begrijpen.

Een dag voorafgaand aan het webinar ontvang je de uitnodiging voor de online bijeenkomst. We maken voor deze bijeenkomst gebruik van het programma Zoom. Meer informatie en uitleg over Zoom vind je op deze pagina.

Bijzonderheden:

De e-learning is geschreven op MBO niveau. Heb je behoefte aan verdieping, dan bevat de e-learning ook extra voorbeelden, verdiepende informatie en (wetenschappelijke) bronnen.

Onze groepspresentaties zijn niet geschikt als een vervanging voor psycho-educatie. Wij bieden antwoorden tijdens dit webinar waarmee je verder kunt, maar dé oplossing voor het individu met autisme vraagt om maatwerk.

Data + Programma

Datum + Programma

Het webinar vindt plaats op donderdag 23 september. 

19.15 – 19.30                Inloggen en wachten in de digitale spreekkamer van Zoom

19.30 – 22.00               Webinar met ervaringsverhalen en praktische tips en handvatten.

Voor wie?

Voor wie?

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die zich met een open en nieuwsgierige houding wil verdiepen in autisme en zijn of haar grip op prikkelverwerking wil vergroten.

Hierbij kun je denken aan:

  • Mensen met autisme.
  • Familie, vrienden of andere naasten van mensen met autisme.
  • Professionals uit het onderwijs of dagbesteding.
  • Mensen die in hun werkomgeving of vrije tijd met autisme in aanraking zijn gekomen.

Bijzonderheden:

De e-learning is geschreven op MBO niveau. Heb je behoefte aan verdieping, dan bevat de e-learning ook extra voorbeelden, verdiepende informatie en (wetenschappelijke) bronnen.

Onze groepspresentaties zijn niet geschikt als een vervanging voor psycho-educatie. Wij bieden antwoorden tijdens dit webinar waarmee je verder kunt, maar dé oplossing voor het individu met autisme vraagt om maatwerk.

Investering

Investering

Het webinar kost €25 per deelnemer. Met de toegestuurde kortingscode van de NVA is het webinar gratis.

Het webinar is inclusief de voorbereidende e-learning (1,5 tot 3 uur) en het webinar (2,5 uur)

Binnen 1 huishouden, mag een tweede deelnemer gratis deelnemen aan het webinar.

Voor het bijwonen van dit webinar ontvang je geen certificaat of bewijs van deelname. Het is in eerste instantie bedoeld voor particuliere deelnemers.

Ontdek Autisme is als CRKBO instelling vrijgesteld van omzetbelasting en brengt daarom geen btw in rekening.

 

Sprekers

Sprekers

  • Jasper Kok-Roosjen; Oprichter van Ontdek Autisme, verbinder en trainer. 
  • De ervaringsdeskundige(n) zijn op dit moment nog onbekend.
  • Zie onze trainers en ervaringsdeskundigen via deze link. 
Trainingen & lezingen op maat

Training & lezingen op maat

We bieden voor diverse organisaties incompany trainingen en lezingen. Klik op deze link om te ontdekken wat wij voor jouw team, organisatie, vereniging, school, instelling of bedrijf kunnen betekenen.

Reviews

Reviews

“Op de Landelijke Dag van Mama Vita hebben Jasper en Marian een korte lezing gegeven en het ABC circuit begeleid voor de Mama Vita moeders. Alle moeders zeggen dat ze nu een beter inzicht hebben gekregen hoe hun kinderen denken en waar ze tegenaan lopen. Het is een hele mooie en praktische tool om in te zetten.”
Claudette Nouris – Landelijk Coördinator Mama Vita

“De 3 trainers Jasper, Marian en Marc deelden met ongeëvenaarde passie hun inzichten, kennis en ervaring met ons: 3 mensen uit het onderwijs, drie ouders en 3 begeleiders: het was een top dag: fijn, gezellig, licht, op maat! en vooral op hoog niveau: verrijkend via de beleving #aanrader!”
Marita Overweg – Zorgverlener

“Een ieder hing aan de lippen van de ervaringsdeskundigen. Het was erg interessant om te luisteren naar twee mannen met autisme en van hen te horen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen en hoe zij de eigen schoolperiode hebben ervaren. En door de inzet van twee ervaringsdeskundigen werd mooi benadrukt dat ieder mens met autisme tegen andere dingen aanloopt. Het belevingscircuit liet ons ervaren hoe het voelt als je vastloopt; je wil wel maar het lukt gewoon niet. Deze studiedag hebben wij als team als erg waardevol ervaren!”
Anna de Munck – Praktijkschool

Bekijk meer reviews op watvindik.nl

Meld je aan via onze webshop-partner Eventix