testtesttest

Dagdeeltrainingen:

Autisme Belevingcircuit

Klik hier om alle details te lezen rondom het Autisme Belevingscircuit >

Wil je je inzicht in autisme vergroten? Volg het Autisme Belevingscircuit bij Ontdek Autisme. In één dagdeel ervaar je wat een intense prikkeling van je zintuigen met je doet, en hoe je reageert als de omgeving niet aansluit bij jouw eigen manier van denken. Dit confronteert je met je eigen denkpatronen en opvattingen en leidt tot autismevriendelijke tips.

Het Autisme Belevingscircuit is geschikt voor professionals uit de zorg en onderwijs, het bedrijfsleven, wijkteams, bestuursleden, verenigingen en ouderinitiatieven en naasten. We gaan praktisch en doelgericht aan de slag, in een ontspannen sfeer. Voorafgaand krijg je je persoonlijke toegang tot onze voorbereidende E-learning.

Wil je je liever direct aanmelden voor het Autisme Belevingscircuit? Dat kan hieronder, ze zijn geplaatst op volgorde van uitvoeringsdatum. Kun je een factuur declareren bij je werkgever, dan kun je via deze link een factuur aanvragen.

Dagtrainingen:

Basistraining

Klik hier om alles te lezen over deze Basistraining >

Wil je je kennis vergroten op het gebied van autisme? Via deze korte basistraining krijg je meer inzicht en wordt je je bewust van eventuele ondersteuningsbehoeften en mogelijkheden. De basistraining is geschikt voor zowel professionals, mensen met autisme als naasten. We gaan praktisch en doelgericht aan de slag, in een ontspannen sfeer. Voorafgaand krijg je je persoonlijke toegang tot onze aansluitende E-learning.

Wil je je liever direct aanmelden? Dat kan in de webshop hieronder.
Kun je een factuur declareren bij je werkgever, dan kun je via deze link een factuur aanvragen.


Balansmeter

Klik hier om alles te lezen over deze Balansmeter-training>

Iemand met autisme heeft een andere informatie- en prikkelverwerking. Dit kan leiden tot onbegrepen gedrag of emoties. We bieden inzicht over verschillende alertheidsfases met betrekking tot het ‘denken, voelen, doen en willen’. Zo krijgen de deelnemers stap voor stap handvatten tot balans.

Wil je je liever direct aanmelden? Dat kan in de webshop hieronder.
Kun je een factuur declareren bij je werkgever, dan kun je via deze link een factuur aanvragen.


Prikkelverwerking

Ontdek hier meer details over de dagtraining Prikkelverwerking>

Prikkelverwerking vormt je tot wie je bent en hoe je doet. Ontdek hoe je grip krijgt op de levenskwaliteit van de persoon met autisme (en jezelf).

Tijdens deze training verdiep je je kennis in prikkelverwerking, krijg je antwoorden en praktische tips. De training is interactief, je gaat luisteren, zelf ervaren, oefenen, reflecteren en ontdekken. Er is bovendien voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wil je je liever direct aanmelden? Dat kan in de webshop hieronder.
Kun je een factuur declareren bij je werkgever, dan kun je via deze link een factuur aanvragen.


 

Lezingen:

Autisme en prikkelverwerking (onderwijs, werk, thuis):

Wil je je inzicht in autisme vergroten? Volg een van onze lezingen rondom autisme. In het kader van de Autismweek 2020 bieden we drie open inschrijving lezingen.

Ontdek hier de details over de de lezing voor het onderwijs in Zwolle op 26 maart >

 

Ontdek hier de details over de de lezing rondom persoonlijke relaties >

 

Ontdek hier de details over de de workshop voor werkgevers >

 

Congres:

Congres: Ontdek SAMEN Autisme-dag

Op deze pagina staat het overzicht van onze laatste SAMEN-dag>

Wil je je inzicht in autisme vergroten? Heb je zelf autisme, of heb je indirect, of als professional te maken met mensen met autisme? Vind je het fijn om samen te zijn, ervaringen te delen en te overleggen? Denk jij ook dat er geen pasklare oplossingen zijn, omdat ieder persoon anders en uniek is met ieder zijn, of haar eigen achtergrond, gedachten en unieke wensen? Ben jij ook op zoek naar verhalen die inspireren tot mogelijkheden en ontwikkelingen? Dan lijkt het erop dat je interesses aansluiten bij onze tweejaarlijkse Ontdek SAMEN Autisme-dag. De laatste editie was op zaterdag 6 april 2019. Het programma hiervan staat op deze pagina.

We wensen mensen mét en zonder autisme verbinden, kennis delen en ontwikkelingsmogelijkheden verkennen rondom autisme. Heb je autisme, ben je geïnteresseerd als een naaste of professional? Voel je welkom bij onze volgende SAMEN-dag, die we op zaterdag 3 april 2021 opnieuw organiseren als afsluiting van de autisme-week. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan brengen we je als eerste op de hoogte voor onze nieuwe programma.

Online trainingen:

Aanvullende modules - E-learning

Op deze pagina staat het overzicht van onze E-learning>

Onze cursisten ontvangen vooraf toegang tot de bijbehorende E-learning. Zo kunnen we meteen efficiënt en verdiepend aan de slag tijdens de live training. De E-learning zijn tot heden enkel te volgen via een van onze presentaties.

Voor wie zijn wij er?

Klik hier voor onze doelgroepen en mogelijkheden op maat. We bieden presentaties in het Nederlands en Engels.