Agenda: Actuele presentaties met mogelijkheid tot inschrijving voor individuen

  • Ieder persoon met autisme is uniek en dat geldt ook voor onze deelnemers.  De inhoud van ons totale aanbod is opgebouwd uit verschillende modules, die chronologisch, of los van elkaar zonder specifieke volgorde te volgen. Het onderstaande aanbod is geschikt gemaakt voor een brede groep deelnemers, zoals mensen met autisme, naasten en professionals. Je kunt je hiervoor individueel, samen of met een klein groepje tegelijkertijd aanbieden. Voor grotere groepen adviseren we onze op maat presentaties voor verschillende doelgroepen.

Live presentaties met open inschrijving

Onze presentaties worden door heel Nederland aangeboden en er zijn verschillende data waarop je in kunt schrijven. Voor het meest actuele overzicht verwijzen we je graag door naar de betreffende pagina. Hier krijg je meer informatie en kun je je direct inschrijven. 

Autisme Belevingscicuit >

Workshop – Creëer een prikkelvriendelijke werkomgeving >

Online webinars met open inschrijving

Onze online presentaties wordt regelmatig via Zoom en andere media aangeboden op diverse data en tijdstippen. Voor het meest actuele overzicht en informatie verwijzen we je graag door naar de betreffende pagina. Klik op de link en meld je direct aan. 

Webinar – prikkelverwerking >

Webinar – Balansmeter >

Dagtrainingen met open inschrijving:

Onze overige presentaties bieden we tijdelijk niet aan met een open inschrijving. Vanaf 2022 kunt u deze wel weer op onze agenda verwachten. Denk hierbij aan de volgende presentaties: 


Dagtraining: Balansmeter >

Dagtraining: Prikkelverwerking >

 

Dagtrainingen die we binnenkort weer met open inschrijving aanbieden: 

Onze dagtrainingen bieden we bij voorkeur allemaal tegelijkertijd aan voor individuele deelnemers. In verband met de onvoorspelbaarheid van het Coronavirus hebben we tijdelijk besloten om de onderstaande data van onze agenda af te halen. Hiermee houden we gemakkelijker overzicht. Echter, vanaf medio 2022 zullen we de onderstaande trainingen weer actief plaatsen op onze agenda.
De dagtrainingen zijn ondertussen wel beschikbaar voor incompany trainingen.  

Dagtraining: Basistraining >

Dagtraining: Comorbiditeit >

Dagtraining: Autismekompas >

Dagtraining: Signalerings- en leefstijlplan >

 

Onze jaarlijkse inspiratie-dag bieden we opnieuw aan vanaf 8 april 2023.

Onze jaarlijkse inspiratiedag hebben we in 2020 en in 2021 moeten annuleren. Om een herhaling hiervan te voorkomen verplaatsen we de Ontdek SAMEN Autisme-dag direct naar 8 april 2023.
De voorbereidingstijd vinden we te intensief voor de vele sprekers die vaak voor een kleine vergoeding ons evenement komen versterken. We kijken uit om je dan weer te zien in Zwolle!

Inspiratiedag: Ontdek SAMEN Autisme-dag

Voor wie zijn wij er?

Klik hier voor onze doelgroepen en mogelijkheden op maat.

Nederlands en Engels:

We bieden presentaties in het Nederlandse en in de Engelse taal.

Advies nodig?

Heb je liever persoonlijk advies? Je kunt ons bereiken via info@ontdekautisme.nl of ons rechtstreeks bellen via 0647374773.