MatriXcoach.


 • MatriXcoaching.

  De MatriXmethode kan binnen 1 gesprek angsten en emotionele blokkades oplossen. Hiernaast is het effectief om rust in het hoofd te krijgen.
  De methode werkt effectief en heeft een langdurende werking.

  Via kortdurende gesprekken ontdek je je eigen oplossing voor jouw probleem.

  MATRIXMETHODE CIRKEL

  Heb je interesse in bovenstaande mogelijkheden?

  Jasper is een gecertificeerde MatriXcoach!
  Maak een afspraak via info@ontdekautisme.nl


 •  

   

   

  Voel je in balans.

  Recensie via Inge Kleinjan:

  Waarom ik dit deel? 
  Ik geloof in Matrixcoaching uit eigen ervaring. 
  Wat is een Trauma? Dat is voor iedereen verschillend. Wat voor de 1 niets voorstelt kan voor de ander een trauma zijn en daardoor jou belemmeren. Het kan dus ook iets kleins zijn, minder heftig als in het filmpje. Maar voor jou heel groot. Het kan echt helpen mits je open staat en geholpen wil worden. Ikzelf heb er wel baat bij gehad, bij 
  Jasper Kok-Roosjen die ook matrixcoaching geeft en zijn praktijk in Zwolle heeft. Met Bauke ga ik er nu ook naartoe want hij wilde niet meer buiten spelen, wat bleek? Hij had een paar voor hem flinke negatieve ervaringen gehad met het buitenspelen in het verleden. Daarom steeds meer de wereld van games zoals Minecraft of Pokemon, die is veilig en bepaal jij alleen. 
  Jasper is daarbij ook nog eens autisme coach en ondersteunt hierin. Ik wist niet dat er die negatieve ervaringen waren en nog steeds in zijn hoofd spelen en dat het hem belemmerde. Zo kwamen er nog veel meer dingen/situaties voorbij. We gaan ze aanpakken, jullie ook? Het leven is te mooi om je te laten belemmeren. 
  Hopelijk hebben meer mensen hier iets aan, liefs en een fijne dag