Lezingen over autisme door Ontdek Autisme

 • Lezingen over autisme door Ontdek Autisme

  Via Ontdek Autisme kun je lezingen aanvragen voor een congres, bijscholingen of andere evenementen. Een persoon met autisme neemt je mee in de wereld van het autisme, aan de hand van eigen ervaringen en de theorie.

  Marian Bruijnzeels

  Ontdek Autisme werkt voor lezingen vaak samen met Marian Bruijnzeels. Zij heeft jarenlange werkervaring op hbo-niveau. Hoewel de diagnose pas op latere leeftijd werd gesteld, is haar autistische manier van denken altijd aanwezig en merkbaar geweest.

  Onderwerpen van een lezing

  Onderwerpen van haar lezingen kunnen zijn ‘ Van regulier onderwijs tot thuiszitter’, ‘Autisme binnen een multicomplex gezin’ of ‘Autisme vanuit detail’. Marian past de inhoud van haar lezing aan aan de doelgroep en stemt dit af met de aanvrager van de lezing.

  Investering in een lezing

  Uitgangspunt van deze lezingen is dat we kennis over en begrip voor autisme willen verspreiden. Afhankelijk van het doel en de doelgroep van de lezing loopt de investering uiteen van uitsluitend een reiskostenvergoeding tot een marktconforme vergoeding.

  Vraag een lezing aan

  Neem contact op met Ontdek Autisme om de mogelijkheden te bespreken en een lezing aan te vragen. Dit kan via 06 47 37 47 73 en info@ontdekautisme.nl.

  Bekijk ook de trainingen van Ontdek Autisme

  Autisme Belevingscircuit   Autisme en prikkelverwerking   Autisme Belevingswandeling   Autisme Lezingen