Downloads

“Wij streven naar een samenleving, waar iedereen naar eigen kunnen mee mag doen, kwetsbaarheden er mogen zijn en talenten tot bloei mogen komen. Om dit doel te realiseren delen wij een deel van ons materiaal op onze website onder het kopje downloads”
Op deze manier kan ons beeldmateriaal gebruikt worden om mensen (met autisme) verbindende inzichten te geven. Wij wensen iedereen zijn of haar gewenste ontwikkelingsmogelijkheden en een optimale totaalbalans.
Om te voorkomen dat ons materiaal anders geïnterpreteerd gaat worden dan wij belangrijk vinden beschermen we ons materiaal van bewerkingen. We gebruiken twee logo’s van Creative Commons, waarmee we ons materiaal auteursrechtelijk beschermen voor bewerking.
Op ons materiaal vind je vanaf heden bijgaande logo’s:
BYND
De betekenis hiervan staat hieronder:

Naamsvermelding BY

Attribution of ‘Naamsvermelding‘ (BY) houdt in dat het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur.

Geen Afgeleide werken ND

No Derivative Works of ‘Geen afgeleide werken’ (ND): het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk is toegestaan, maar niet het veranderen van het werk

Indien je een goede suggestie hebt om materiaal te bewerken, het te publiceren in een andere taal of met andere woorden staan wij open voor suggesties. Wij bepalen dan zelf of we het wel of niet veranderen.
Tenzij anders vermeld is de inhoud van onze downloads gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Nederland-licentie. Klik hier voor een overzicht van onze downloads.
Posted in: