#GarantieBijCorona

Reserveer jouw plek met een gerust hart

Wij vinden uw en onze gezondheid belangrijk. Wij bieden u daarom in deze onzekere en onvoorspelbare tijd, onze corona-garantie: de zekerheid van deelname aan onze trainingen, lezingen, webinars, evenementen en workshops wanneer deze door de corona niet door kan gaan. 

  • Als je door het Coronavirus zelf of door de RIVM-maatregelen niet kunt deelnemen aan een van onze presentaties, dan behoud je deelnamebewijs zijn waarde, mits je dit tijdig bij ons meldt.
  • Dus of je nou verkouden bent of in quarantaine moet, jouw deelnamebewijs behoud zijn waarde.
  • Om als individuele deelnemer in aanmerking te komen voor deze garantie, moet je je voorafgaand aan de presentatie afmelden via info@ontdekautisme.nl o.v.v. #corona-garantie. We verzetten de presentatie dan gratis naar een andere datum.
  • Uiteraard mag je ook een vervanger sturen.
  • Ook wanneer wij de presentatie niet door kunnen laten gaan – bv. omdat een trainer in quarantaine moet of omdat de RIVM-maatregelen ervoor zorgen dat we de presentatie niet meer op locatie morgen geven – behoud je deelnamebewijs zijn waarde en verschuiven we de datum of regelen we een alternatieve online-presentatie. Ter compensatie bieden we de deelnemers op dat moment extra individuele tijd voor vragen of een extra E-learning. Als je dat niet wilt, kun je de presentatie gratis verzetten naar een ander tijdstip. Ook hiervoor moet je je voorafgaand aan de presentatie afmelden via info@ontdekautisme.nl o.v.v. #corona-garantie.
  • Voor organisaties, bedrijven, instellingen en andere groepen zoeken we samen naar nieuwe data wanneer een in-company presentatie voor de groep niet kan doorgaan door de RIVM-maatregelen.
  • Bovenstaande is een korte samenvatting van onze Algemene voorwaarden.

Voor vragen en opmerkingen zijn wij rechtstreeks bereikbaar via onderstaand mailadres. Ik zal je vragen persoonlijk beantwoorden.

We houden het Corona-beleid van de RIVM nauwlettend in de gaten en verwerken deze in onze voorzorgsmaatregelen.  Mocht er iets veranderen wat nog niet op de website staat, dan kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om ons beleid er zo spoedig mogelijk op aan te passen. Indien je ondersteuning wenst als persoon met autisme, naaste of professional kun je hier meer lezen over onze en de landelijke mogelijkheden. 

Zorg voor elkaar, blijf gezond en tot ziens! 

Met vriendelijke groet, 
Jasper Kok-Roosjen 
info@ontdekautisme.nl
Oprichter, eigenaar en trainer bij Ontdek Autisme
Posted in: