Coaching en begeleiding van mensen met autisme

 • Vind balans door coaching of begeleiding door Ontdek Autisme

  Heb jij autisme? Door het geven van coaching of begeleiding helpen we vanuit Ontdek Autisme jongeren en volwassenen om balans te vinden.

  Doel is dat jij meer grip krijgt op jouw leven. Je kunt bij Ontdek Autisme terecht als je een duidelijke hulpvraag hebt, maar ook als je merkt dat je vastloopt in het dagelijkse leven.

  Op dit moment hebben we helaas geen mogelijkheden om nieuwe cliënten te begeleiden. Vanaf september 2017 is aanmelden voor begeleiding en coaching weer mogelijk.

  Over coach en begeleider Jasper Kok-Roosjen

  Jasper Kok-Roosjen geeft de coaching en begeleiding vanuit Ontdek Autisme. Hij heeft zich door het volgen van trainingen en door ervaring gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van jongeren en volwassenen met autisme. Daarnaast helpt hij je bij het opstellen van een Sensory profile, zodat je ontdekt hoe sensorische prikkelverwerking bij jou werkt.

  Ik vind Jasper een goed voorbeeld van hoe om te gaan met mensen met autisme en anderen met vragen daarover, nooit betuttelend of betweterig, maar een open en nieuwsgierige meedenker.

  Femke HamburgerMoeder van zoon met autisme

  Jasper ondersteunt jongeren en is daarin vraaggestuurd. Het is niet voor niets dat veel Ambelt-ouders kiezen voor deze vorm van begeleidng en ondersteuning.

  Erik Wijtsma

  Begeleiding van mensen met autisme    Coachen van mensen met autisme   Meer over Sensory Profile